ananász felszeletelve (friss)
csirkemellfilé (vékony szeletekre vágva)
salátalevelek (friss)
4-5 ek. majonéz
2-3. tejföl
1/2 ek. citromlé
csipet só és fehérbors
olívaolaj
Az ananászt megpucolom, szeletekre vágom és olívaolajon mindkét felét átsütöm. Ebben az olajban a csirkemellfiléket is átsütöm. Kihűtöm. A megmosott salátát falatnyira tépdesem, egy tál aljába helyezem s erre halmozom rá a falatokra vágott csirkehúst majd az ananászt. A majonézet elkeverem tejföllel, citromlével, sóval és borssal és egy keveset az ananász tetejére kanalazok. Páratlanul finom saláta.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.