Múlt pénteken vacsoravendégeket hívtunk, igazi házigazda módjára. Barátokkal kikapcsolódni kész felüdülés. Pénteken dolgoztam de Ő jó szakácsként reggeltől pácolt és készülődött. Mivel a meghívott párocska női része ragaszkodott a hasábburgonyához így fűszeres csirkebrassóit, férfi tagja és a szakács -ragaszkodtak az egybensült bőrös karajhoz. Az ételek fantasztikusra sikeredtek mire hazaértem (ezt egy kicsit dicsekvésnek is szánom). Már csak a vörösbort kellett behűtenem, amit a Gál pincészetben vásároltam Egerben. Ropogtatnivalóként két avokádóból készült guacamole tortillával volt az asztalon. A pasik csak szeletelték a hús, ettek és ettek. A karaj vajpuha húsa és bőre vitte a pálmát, persze a vörösbor se volt semmi. Vacsora után előkerültek az X-box konzolok és az autóversenyek. Éjfélig játszottunk. Miután elköszöntek, elégedetten aludtam el. Recept hamarosan...
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.